Producten voor 61 cachaca (3)

Salchichonal 125

Salchichonal 125

Mengsel van additieven, kruiden en specerijen voor de vervaardiging van het niet door warmte behandelde vleesproduct genaamd "Salchichón" of "Chorizo blanco" van kwaliteit "Extra", vervaardigd met langzame rijpingstechnieken (temperatuur van 6 tot 12ºC en een initiële RV van 78 tot 86%). Formaat: zak van 4 kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Mengsel van additieven, kruiden en specerijen, voor charcuteriegebruik, voor de bereiding van het thermisch behandelde vleesproduct genaamd "Morcilla". Formaat: 5 kg zak
Sobrasada 031

Sobrasada 031

Mengsel van additieven, kruiden en specerijen voor de vervaardiging van het niet door warmte behandelde vleesafgeleide product genaamd "Sobrasada"; gezien de afwezigheid van beperkende additieven, is het vatbaar voor consumptie vers, gedroogd en/of gerijpt door een rijpings- en droogproces. Formaat: doos 270g, zak 3,6Kg